masterclass

MasterClass nº6: Joan Coch

Demà celebrarem la sisena edició de les nostres MasterClass, aquesta vegada comptant amb en Joan Coch. L’artista sabadellenc ens realitzarà in situ una obra d’un tema de Mollet amb procediments i recursos propis de la pintura ràpida, i per acabar, farà una nota d’aquarel·la que es sortejarà entre tots els assistents.

Una excel·lent oportunitat per conèixer la trajectòria d’aquest artista plàstic polifacètic. Tot i haver desenvolupat una llarga carrera artística experimentant amb diferents tècniques i disciplines, darrerament en Coch s’ha dedicat més àmpliament a la pintura ràpida. Ha participat en nombrosos certàmens, i de fet, en les ambdues ocasions que s’ha presentat al de Mollet del Vallès (organitzat per nosaltres, conjuntament amb l’Ajuntament, el Casal i d’altres entitats privades) ha resultat distingit.

La seva obra es troba tant en espais públics com en col·leccions privades.

Malauradament, no hi ha places disponibles. S’han omplert tan ràpidament que davant la demanda hem decidit ampliar fins a 30 places, ja totes assignades. Gràcies a tots els que us hi heu interessat en nom propi i de l’artista. Us en farem 5 cèntims, del que demà gaudim!.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *