masterclass

MasterClass nº7: Valeri Farràs

El passat dimecres dia 13 vam tenir el goig de comptar amb en Valeri Farràs per a fer-nos l’última Masterclass de la temporada. Aquest pintor autodidacta, nascut a L ‘Estany a l’any 1950 ens va fer una classe magistral d ‘improvització, doncs en qüestió de 20-25 minuts havia recreat els aiguamolls de l’Empordà a la tardor en tot el seu esplendor. Amb un traç fresc i espontani ens va traslladar a cop de pincellada a la humitat i les olors del paisatge empordanés. Un talent que ja gaudeixen sales i col·leccionistes privats d ‘arreu del món!

I li agraïm especialment, doncs en Valeri és un pintor de la bella escola, que surt a localitzar els escenaris, pren apunts al natural i posteriorment els finalitza a l ‘estudi. Per a nosaltres, va pintar de memòria i ens va meravellar amb la seva paleta i destressa.

Tant o més meravellats es van quedat els guanyadors del sorteig de l’aqüarel·la dels aiguamolls i una altra que en Valeri va tenir la gentilesa de cedir-nos.

Gràcies a tots els assistents, i al bon amic Valeri per proporcionar-nos un final de temporada tan especial. Ja arrenquem motors per a preparar la 3era edició del Concurs de Pintura a l’Aire Lliure de Mollet, que enguany serà el dia 7 d’octubre, diumenge. Ben aviat us podrem explicar les novetats d’aquesta edició!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *