post1

Tot llest per a la entrega de premis del dia 17 d’octubre!

Hem d’agraïr-vos la vostra participació a tots els qui us vau atansar el passat dia 3 d’octubre fins a Mollet i vau gaudir amb nosaltres d’aquest dia ple de color, gent al carrer, bona temepratura i creativitat desbordant. Tots, assistents, públic i sobretot, als pintors.

Va ser una jornada molt bonica, amb una participació d’una cinquantena d’artistes que van desplegar-se per la nostra ciutat copsant indrets amb gran originalitat i destressa. Si l’any passat ens va meravellar la qualitat de les obres presentades, enguany no ha sigut menys, i la tasca del jurat ha sigut difícil no només a l’hora de seleccionar, sinó de premiar.

L’entrega de premis es durà a terme el proper dilluns, dia 17 d’octubre. L’ordre del dia serà similar a l’any passat: ens trobem tots, jurat i artistes seleccionats, al restaurant El Crack a les 14:30h. Dinarem plegats i cap a les 16:45h farem cap a la seu de la Col·lecció, al c/Berenguer III, nº8. Aprofitarem la ocasió per estrenar amb vosaltres les noves instal·lacions, com ara l’ascensor, i les petites noves sala d’exposició. Per tant, tots aquells que no pugueu venir a dinar, ens veiem a les 16:45h (puntualitat britànica) a la Col·lecció per a fer lectura de l’Acta del Jurat i l’entrega dels premis.

Així doncs, només ens resta aplaudir-vos i convocar-vos per a l’any següent, en una jornada que desitgem sigui tan especial com la que vam viure el passat diumenge dia 3 d’octubre.

Us deixem amb dos enllaços que expliquen tant bé o millor que nosaltres mateixos com va ser la jornada del Segon Concurs de Pintura a l’Aire lliure de Mollet del Vallès – Modernisme i Tardor a Mollet 2011. Fins aviat!

Video de Vallès Visió: el clip és el del dia 4 d’octubre, titulat Concurs Pintura Aire Lliure (Mollet)

Article del Mollet a mà

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *